TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 19 juni 2010

Dagens rykten

Inte ens under helgen ligger Silly Season nere. Det viskas och tasslas överallt. Piggast på spridning av rykten är Daily Mirror. Tidningen har ett flertal artiklar idag som bland annat handlar om den italienska VM-försvararen Giorgio Chiellini och om att han efter VM kommer att ha Manchester som nu hemadress. Det blir antingen United eller City för den 26-årige Juventusbacken.

Tidningen fortsätter med att skriva om att Sam Allardyce kommer att göra sitt yttersta för att lyckas få till sig Real Madrids Guti. Den 33-årige spanjoren som lirat hela karriären i Real Madrid kommer isåfall på en free-transfer.
Sedan så avslöjas det också om att både West Ham och Birmingham är ute efter Fulhams 29-årige vänsterback Paul Konchesky. Konchesky har ett år kvar på kontraktet med Hodgsons gäng och har tidigare spelat i West Ham. En vågad gissning är att Konchesky nästa säsong har Upton Park som hemadress.
På tal om Fulham så ryktas det även att Aston Villas Steven Sidwell endast vill komma till klubben om man lyckas behålla succémanagern Roy Hodgson.

Chelsea är ute och letar spelare. Ifrån tjeckiska Sigma Olomouc är mittbacken Tomas Kalas på ingång i en affär som beräknas kosta Londonklubben fem miljoner pund. Detta uppger Daily Express som skriver att även Arsenal och ett antal italienska klubbar är ute efter Kalas. Räkna med feststämning på Stamford Bridge framöver ifall övergången går igenom...

Slutligen så sägs det att Tottenham manager Harry Redknapp är extra angelägen om att knyta till sig Werder Bremen mittfältaren Marko Marin till White Hart Lane. Den 21-åriga mittfältaren är uttagen i det tyska VM-landslaget och lär inte vilja prata övergångar mitt under pågående världsmästerskap. I synnerhet inte efter att ha förlorat mot sina föräldrars hemland Serbien igår.

Inga kommentarer: