TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 23 september 2010

Chelsea och City prioriterar ligan...

Det var inte bara Liverpool av storlagen som råkade åka ut igår. Mästarklubben Chelsea och nyrika Manchester City gjorde Merseyside-laget sällskap.
På Stamford Bridge vann nämligen gästerna Newcastle med 4-3 efter att Ameobi gjort mål i matchens sista minut.
Det är inte var dag som Chelsea förlorar hemma och inte heller ofta man släpper in fyra mål.

Manchester City tog ledningen genom brassen Jo tidigt i första halvlek borta mot West Bromwich. Sedan blev det aldrig mer. Hemmalaget blev istället det tongivande som vann efter mål av Zuiverloon och Cox.
Genanta förluster för både Chelsea och City. Dessa kan idag skylla på att man ställde upp med reservbetonade elvor. Här markerar lagen att man istället satsar allt på ligan. I Chelseas fall är det förståligt men inte i Citys. City vinner inte ligan i år men man hade kunnat vinna Ligacupen. Om man bara hade prioriterat rätt.