TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 19 september 2010

Non-League Nytt

Blue Square Premier
* Wimbledon har rusat fram med full fart i de inledande omgångarna och har en frisk fläkt i skyttekungen Kedwell. Men emot Luton i fredags hade man inget flyt. Förlust med 3-0 inför över 7,000 åskådare, vilket är en riktigt bra publiksiffra för femte divisionen. Återigen visar Luton att man är oberäkneliga. I fredags till sin egen fördel. Det enda som kan bryta ned dem är den egna organisationen. Det är i truppen, balnd supportrarna och i styrelsen klubbens främsta motståndare finns. Enighet där så är man svårstoppade.
*****
* Och då Wimbledon förlorade så passade Crawley på att ta hand om förstaplatsen. Hemmaseger med 2-1 över Gateshead. I dagsläget visar klubben att man kan köpa sig till framgång.
*****
* De nedflyttade f.d Football League-klubbarna Grimsby och Darlingtons prestationer så här långt har inte varit direkt imponerande. Som TLC befarade så har det börjat tufft för duon och direkt lättare ser det inte ut att bli. Grimsby hemmaförlorade med 2-1 mot nykomlingen Fleetwood Town medan Darlington endast fick oavgjort mot en annan nykomling. Borta mot Bath spelade man 2-2.
*****
* Bröderna Dean och David Holdsworth möttes igår. För första gången någonsin. Åtminstone då det handlar om att möta varandra i fotboll. De båda bröderna är managers för Newport respektive Mansfield. Det blev Dean som gick segrande ur brödrafejden då
Newport vann med 1-0.

Inga kommentarer: