torsdag 30 september 2010

Topplagen håller undan

Blue Square Premier
Då Cambridge igår bortaföll mot Wimbledon så kunde inte managern Martin Ling hålla tyst om sina tankar och åsikter. Till BBC Radio Cambridgeshire förklarade han arg och frustrerad att hans lag mer påminde om ett pojklag än ett lag av män. Spelarna höll inte seniorstatus då man under hela matchen var nummer två på plan. Ingen styrka alls att prata om.
Under loppet av 21 minuter i andra halvleken kunde Wimbledon försvararen Fraser Franks göra två mål och Christian Jolley ett då Wimbledon vann inför 3,119 åskådare med 3-0. Segern håller The Dons uppe i toppstriden där man tampas med Crawley om förstaplatsen.

Crawley håller fast om serieledningen efter gårdagens 3-1-vinst hemma över Tamworth. Nyförvärvet och notoriske målgöraren Matt Tubbs hittade målet två gånger igår vilket betyder att han nu leder skytteligan med 10 gjorda mål på 12 spelade omgångar. Crawley leder idag serien en poäng före Wimbledon.