TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 7 maj 2013

FC Halifax storsatsning

Club logo
Brackley eller FC Halifax. Salisbury eller Dover. Två av dessa kommer till hösten spela i Blue Square Premier. Kvalfinalspel på söndag i Blue Square North och South.
En sak är säker; vinner FC Halifax uppflyttning så kommer fotboll-England få se på en storsatsning nästa säsong i West Yorkshire. Den unga klubben som grundades 2008 på resterna av gamla anrika Halfax Town AFC vill bygga ett lag för framtiden.
Klubbens manager Neil Aspin, en gång i tiden framgångsrik försvarare i Leeds och Port Vale rankas som en av de bästa Non League-managers någonsin i England och har framtidstro. Med unga lokala spelare och lån ifrån större klubbar i West Yorkshire samt investeringar ifrån ägaren David Bosomworth så är det tänkt att FC Halifax skall växa och bygga sig starka. Klubben har ett publiksnitt som få i samma serie. Målet är Football League. Ingen omöjlighet för en nykomling i Conference National. Det har hänt förr. Men innan dess skall Brackley besegras på söndag. Det är först då som framtiden kan börja skrivas på riktigt.

Inga kommentarer: