tisdag 7 maj 2013

Ooops - Blades did it again!

Sheffield United players aghast at Yeovil's late winner
Förra året förlorade man mot Huddersfield på straffar. Igår blev Sheffield United utslagna av Yeovil från kvalet till Championship. Oturen i kvalspel förföljer därmed Blades. För sjunde gången i historien förlorar Stålstadsklubben en kvalmatch. Igår var det med minst marginal. Med 1-0 i bagaget från första matchen hade man ett ben på Wembley. Yeovil ville annat i returen och satte hårt motstånd. Hemmalaget tog ledningen snabbt hemma på Huish Park och över 8,000 åskådare var förväntansfyllda. De skulle få anledning till att fira. Med fem minuter kvar av matchen gjordes det förlösande målet som skulle ta lilla Yeovil till kvalfinal. Ed Upsons nickmål i 85 minuten betyder att Yeovils manager Gary Johnson är alla tiders största manager i Somerset-klubben. För några säsonger sedan tog han upp dem från Conference. Nu är han och klubben 90 minuter från Championship.