TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 24 maj 2013

Vem blir nästa Lejonkung?

Millwall är fortfarande en klubb utan manager. Bermondseyklubben är sedan två veckor tillbaka, då Kenny Jackett lämnade, utan en ledare men man jagar en ersättare "med största omsorg". Så uttryckte sig klubben igår då man meddelade att man har ett dussin intressanta namn på sin lista. Två utav dem är föredetta spelare. Harry Redknapp, inte själv på tapeten men en uppdragsgivare, tipsade Millwall om att Marc Bircham "skulle kunna vara rätt man för tjänsten". 
Den 35-årige kanadensaren med spel som mittfältare på The New Den mellan 1996-2002 arbetar idag som coach för Redknapps QPR. En annan aktuell ersättare till Jackett är en tysk. Liverpools f.d försvarare Markus Babbel med ett förflutet som huvudtränare för Hertha Berlin, Stuttgart och Hoffenheim har sagt att han "kan tänka sig att arbeta i London". 
Millwall lugnar sina supportrar med att man inom två till tre veckor kommer att presentera en ny manager. TLC skulle inte bli förvånad om det blir en gammal bekant till klubben. Den gamle hetsporren Dennis Wise. Mannen som ger myten om Millwall ett ansikte. Kom ihåg var ni läste det först. 

Inga kommentarer: