TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 12 augusti 2013

Deeney skrev och vill skriva historia

Watford är ett av lagen som denna säsong tippas gå upp i Premier League. The Hornets har imponerat och levt upp till förväntningarna. I helgens andra omgång tog man hemma på Vicarage Road den andra raka vinsten då man slog nykomlingen Bournemouth med förkrossande 6-1. Troy Deeney blev matchens lirare med sitt hattrick. Den 25-årige anfallaren har spelat för klubben sedan 2010, gjort 121 matcher och 36 mål. I helgen skrev Deeney in sig i klubbens historiebok. 

Hans hattrick blev det första Watford-hattrick på hemmaplan sedan den 1 mars 1997. Deeney, en hårdhudad och självutnämnd tuffing, är en vän av tatueringar och säger idag till Daily Mail att han "överväger att tatuera in helgens historiska ögonblick."
TLC tycker nog att Deeney bör vänta. Det kommer att hända större saker kring The Hornets denna säsong. Watford kan gå långt i både serie och cupspel. Det är något stort på gång på Vicarage Road. All kroppsyta som finns tillgänglig bör därför sparas till större händelser och då lär Deeney vara med i fronten.

Inga kommentarer: