TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 25 november 2010

Det ryktas...

Blackburn har inte glömt sin gamla påläggskalv, paraguayanen Roque Santa Cruz. The Sun skriver idag att Rovers lagt ett bud på fyra miljoner pund för Manchester City-anfallaren och gör allt för att få "hem" spelaren då januarifönstret öppnar.
***
Stephen Ireland har sedan flytten från City till Villa aldrig funnitsig tillrätta. Nu vill hans gamla manager från tiden i City, Mark Hughes, lägga vantarna på honom. Hughes öppnar stora famnen och vill välkomna Ireland till Fulham och Craven Cottage. Daily Star rapporterar idag om ryktet och meddelar även att prislappen ligger på åtta miljoner pund.
***
PSV Eindhovens svenska landslagsanfallare Ola Toivonen är åter på tapeten. Tottenham och Liverpool är heta kandidater till att värva till sig värmlänningen. Det rapporterar idaag Daily Mail. En övergång skall isåfall ske till sommaren 2011.
***
Swansea har, enligt Daily Mirror, tagit kontakt med Chelsea om ett lån av anfallaren Daniel Sturridge.Spelaren skulle kunna bidra med mycket i jakten på uppflyttning till Premier League.
***
Middlesbrough försvararen David Wheater är på väg till Premier League. Åtminstonde ifall man frågar hans kompis Stewart Downing i Aston Villa.Det skriver idag The Sun.De gamla lagkamraterna kan isåfall kanske komma att återförenas i Aston Villa?
***
Sheffield Uniteds nya manager Gary Speed har en önskevärvning. Att låna in Arsenals talang Jay Emmanuel-Thomas till Bramall Lane.Parterna har varit i förhandlingar med varandra. Det skriver idag Daily Mirror.
***
Lee Hughes kan komma att komma tillbaka till högre seriesystem. Den kontroversiella Notts County-anfallaren har fått ögonen på sig från Crystal Palace och står högt i kurs hos dess manager George Burley. Dailly Mirror skriver idag om ryktet som lär handla om en låneaffär.
***
Josh McQuoid har gjort succé i League One och Bournemouth denna säsong.12 mål än så länge. Det är något som Millwalls manager Kenny Jackett iaktagit. Dailly Mirror rapporterar idag om att den nordirländske anfallaren snart kan komma överens om en övergång till Bermondseyklubben.

Inga kommentarer: