TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 25 november 2010

Nytt från League Two

* Ifrån Bury rapporteras det att man lånat in Evertons mittfältare James Wallace. Den 18-årige engelska U19-landslagsmannen, som ännu inte spelat
A-lagsfotboll för Liverpoolklubben, har skrivit på fram till den 22 december.
***
* Southend United har beslutat att inte gå vidare och överklaga domarförbundets tre matchers avstängning efter det att Uniteds Peter Gilbert blev utvisad i matchen mot Stevenage.Gilbert tacklade vårdslöst Stevenage-spelaren Jon Ashton och domaren reagerade med en gång.Då Southends stab efter matchen gick igenom en inspelning av matchen så såg man tydligt hur mittbacken Gilbert, 27 år,gjorde sig förtjänt av det röda kortet som också blev en längre avstängning.Gilbert hotas nu också av internt straff.
***
* Hereford Uniteds ordförande Dave Keyte går idag ut och ber om ursäkt å supportrarnas vägnar för det som inträffade i tisdagens lokalderby borta mot Shrewsbury. Stundtals under matchen hetsade Hereford-supportrarna emot både motståndare på läktaren och planen på ett sätt som gjorde Shrewsburys manager Graham Turner och flera spelare upprörda.Ett flertal bråk utbröt även på och utanför arenan Greenhous Meadow. Jumbon Hereford har nog med problem för tillfället, anser Keyte, och man behöver inte denna sortens publicitet.Keyte säger idag att han kommer att stänga av alla supportrar som visat sig vara delaktiga i tumultet.
***
* Oxford Uniteds coach Andy Melville strör idag superlativ över lagets inlånade anfallare Steven MacLean.Den 28-årige skotten som en gång i tiden var en lovande talang i Glasgow Rangers och Sheffield Wednesday är sedan den 11 november inlånad från Plymouth. Hans deltagande i har höjt truppens status och det var MacLean som låg bakom skrällsegern häromsistens mot Chesterfield. Melville säger till BBC Radio Oxford att "MacLean är den gamla skolans anfallare som gör mål på alla bollar han får passade till sig".

Inga kommentarer: