TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 27 november 2010

FA Cup Nytt

Dover Athletics, som till vardags spelar i Conference South stod idag för en skräll i FA Cupen då man tog emot League Two-klubben Aldershot hemma på Perrys Crable Stadium.
För första gången i den unga klubbens 27-åriga historia så lyckades man ta sig till den tredje omgången av FA Cupen då man vann med 2-0. Stor matchhjälte inför de 4,123 åskådarna blev veteranen Adam Birchall som gjorde två mål för hemmalaget.

Även amatörlaget FC United of Manchester höll på att slå på stort idag. I bortamatchen mot League One-toppklubben Brighton så höll det på att gå vägen för Manchester-klubben. Ledningen med 1-0 skulle dessvärre förstöras i slutminuterna då Taricco kvitterade. Då hade dessutom gästerna spelat med en man mindre efter att McManus blivit utvisad tidigare under matchen. FCUM:s respektlösa beteende och inställning mot fotbollen i helhet.

Luton kvitterade två gånger om genom Adam Drury då man gästade The Valley för matchen mot Charlton. Det skiljde två divisioner mellan klubbarna men det var inget som Drury och hans kamrater brydde sig om. Hårt och med mycket vilja. 2-2 inför drygt 8,000 åskådare. Då visade Luton att man är en klubb för framtiden och en förening som definitivt inte skall ligga där dem ligger i seriesystemet.

Övriga resultat:
Burton Albion-Chesterfield 3-1
Bury-Peterborough 1-2
Carlisle-Tamworth 3-2
Colchester-Swindon S'marine 1-0
Darlington-York 0-2
Hereford-Lincoln City 2-2
Huddersfield-Macclesfield 6-0
Sheff Wed-Northampton 3-2
Southampton-Cheltenham 3-0
Torquay-Walsall 1-0
Wycombe-Chelmsford 3-1

Inga kommentarer: