TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 19 juli 2011

Hur tänker Blackburn?

Blackburn Rovers
Blackburn har skjutit upp sin försäsongsturné som skulle gått av stapeln i Indien. Detta efter förra veckans terroristattackerna i Bombay.

Rovers, som ägs av indiska broilerföretaget Venkys, skulle bli det första Premier League-laget att spela i Indien, men nu bokas träningslägret om. Nytt datum blir i oktober. Det meddelar idag managern Steve Kean.
TLC förstår oron över det inträffande och även att man inte vill äventyra laget så tätt efter en sådan händelse. Fullt acceptabelt. Mindre förståligt är det att lägga ett träningsläger i oktober. Mitt under säsongen. Hur tänker klubben där? Har man drabbats av hallucinationer efter en släng av salmonella? Ponera att sjukdomar och skador slår ut halva truppen. Ny bakterieflora kan slå ut hela truppen på ett sätt att det känns ända ner till The Championship säsongen 2012/13. Då flaxar Vendys iväg och kvar står Ewood Park-klubben som yra höns.

1 kommentar:

Live Forever sa...

Its all about the money. Jag och en polare har startat en brittisk blogg om kultur och politik. Kanske kan det glädja några av er i redaktionen och läsare.

http://kingsbrookroad.blogspot.com/