TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 26 juli 2011

PL-nyheter.

Från Premier League, rätt mycket nytt. Bland annat:
  • Newcastle förbereder ett bud på Tottenhams Peter Crouch. £9 000 000 tvingas man i så fall hosta upp.
  • West Ham är aktiva på transfermarknaden, det har vi konstaterat tidigare. Nu ger man sig in i jakten efter Readings anfallare Shane Long. Det kostar upp emot åtta miljoner pund att få honom till London.
  • Samtidigt gör sig Hammers av med spelare. Danny Gabbidon lämnar på fri transfer, och tar sig genom huvudstaden och checkar in på Loftus Road, hos QPR.
  • Grannarna Arsenal ser ut att tappa Emmanuel Eboué till Galatasaray. Kanske är det så att Wenger lösgör lite stålar för att handla in något nytt i sommar?
  • Wigan säljer N'Zogbia till Aston Villa, för nästan tio miljoner pund. Fransmannen hade ett mindre smickrande smeknamn under sin tid i Newcastle; N'Zomnia. Vi får se ifall det handlar om dröm eller mardröm i Villa, framöver...
  • Beckham vill spela i OS nästa sommar. Men det känns som ett led i hans personliga kampanj, mer än något annat. Beckham har blivit mer diplomat och affärsman senaste tiden, och mindre fotbollsspelare. In med det nya, ut med det gamla, anser TLC.
  • QPRs fans är inte direkt nöjda med hur klubben sköts, dessa dagar. Man kunde ju tro att allt var uppåt och festligt kring Loftus Road, inför comebacken i högsta serien. Men icke. Man är extremt missnöjd med ägarna Ecclestone och Briatore. Biljettpriserna skjuter i höjden, du är inte längre automatiskt medlem i klubben som årskortsinnehavare (vilket får en massa följder, ekonomiskt och biljettmässigt), transferbudgeten finns i princip inte, tränare Warnock har varit på väg att bli ersatt flertalet gånger. Det är väl helt enkelt så att fartblinda ägare och den moderna fotbollen återigen visar sitt inte allt för vackra ansikte.

Inga kommentarer: