TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 20 juli 2011

Nytt från Non League

Gatesheads nyförvärv Eddie Odhiambo är imponerad över sin nya klubbs agenda. "Det är vinnarementalitet rakt igenom" säger idag försvararen till BBC Newcastle. Den förra Newportförsvararen är klubben fjärde nyförvärv under sommaren och manager Ian Bogie är själv hoppfull; "Detta kan bli en mycket bra säsong" säger Bogie idag och får samtidigt krädd av Odhiambo; "Bogie är en strateg. En riktig fältherre. Han kan lyckas skriva historia". Sådana komplimanger kan få Odhiambo till att bli ordinarie snabbare än andra.
***
Kettering Towns vänsterback Marcus Kelly har skrivit på nytt kontrakt för klubben. Den 25-årige försvararen som förra säsongen blev utsedd till Årets Bästa Spelare av supportrarna stannar därmed i manager Maisons startelva fram till sommaren 2012. Maison är idag glad över spelarens nyskrivna kontrakt och säger till klubbens hemsida att "Marcus prestationer förra säsongen var utmärkta. Han är utan tvekan den bästa vänsterbacken i serien".
 
***
Det är inte bara Gatesheads spelare som är optimistiska inför säsongen. Southports försvarare Simon Grand säger idag till BBC Radio Merseyside att han och hans lagkamrater mycket väl kan vara med och utmana om titeln. "Vi är ett hungrigt och bra lag. Rutinerade och lojala spelare tillsammans med bra nyförvärv. Vi kommer att vara som blodhundar i jakten på uppflyttning". BSP är därmed ett getingbo den kommande säsongen.

Inga kommentarer: