TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 29 juli 2011

Peter Houston: ”Glasgow är för hårt och ruffigt”

SPL
Dundee Uniteds anfallsstjärna David Goodwillie har jagats flitigt av Glasgow Rangers under sommaren. Idag sägs även Celtic vara intresserade av den 22-åriga måltjuven som förra säsongen utsågs till Årets Unga Spelare. En som inte vill att Goodwillie skall flytta är hans manager Peter Houston. Houston ser helst av allt att Goodwillie stannar kvar i Dundee men kommer det rätta budet så får Goodwillie lämna. Houston är dock noga med att poängtera; ”Inte till en Glasgow-klubb”.
Anledningen till uttalandet är Goodwillies bristande humör. Anfallaren har två gånger varit i centrum för stökigheter vid sidan av fotbollsplanen. Han har åtalats för misshandel både på en dörrvakt och en nattklubbsbesökare. För detta fick Goodwillie husarrest av Houston. Houston som själv är Glaswegian säger att ”Livet i Glasgow är inget som kommer att gynna en kille som David. Det är för hårt. Med Davids bakgrund så kan det gå fel och det oavsett till vilken klubb han går till i staden.”

Houston ser helst att ett bud kommer från en engelsk klubb. Ironiskt nog är en walesisk klubb intresserad av anfallaren. Cardiff City har lagt ett bud som ser mer intressant ut än det som Rangers har lagt. TLC frågar sig då; visst är Glasgow en ruffig stad men frågan är om inte Cardiff håller samma standard. Då är det inte tal om moralkakor utan istället pengar.

Inga kommentarer: