TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 20 juli 2011

Skotskt skvaller

Scottish newspaper gossip
Det är inte bara i England det tisslas och tasslas om nyförvärv under sommaren. Norr om Carlisle pågår fotbollssnack för fullt. I Glasgow och på Ibrox spekuleras det ifall belgiska Anderlechts ungerska försvarare Roland Juhasz kan komma till klubben. Mästarna har, enligt The Sun, lagt ett bud på 1,5 miljoner pund. Samma tidning berättar idag att Rangers fått ett nej av Örebro SK om att värva den Allsvenska klubbens amerikanska mittfältare Alejandro Bedoya.
***
Hibernians manager Colin Calderwood har varit aktuell för både Nottingham och Birmingham. Idag meddelar olika skotska tidningar att Calderwood istället kan tänka sig att fortsätta på Easter Road. The Sun skriver dock att klubben har ett ess i rockärmen ifall det skulle bli så att Calderwood flyttar. Australiens förre förbundskapten Graham Arnold har uttryckt önskemål om att få ta hand om Hibs.
***
Rangers önskan om att få behålla Kyle Bartley på lån även den kommande säsongen ser idag ut att inte bli av. Till Daily Express säger Bartley idag att han är redo att slåss om en plats i Arsenal istället.

***
Hearts har haft svårigheter med att betala ut löner till sina spelare under året. Tre gånger har man haft försenade utbetalningar. Senast var under juli månad. Idag meddelar klubben att man fått ordning på ekonomiavdelningen och att något liknande inte kommer att ske i framtiden.

***
Den belgiske målvakten Stijn Stijnen säger idag till The Herald att han snart kan komma att bli Celtics nästa värvning efter ett lyckat provspel för klubben.

***
Förra säsongens sensationsnykomlingar Inverness CT kan mycket väl hålla sig i toppskiktet även nästa säsong. Det säger idag klubbens veteran Richie Foran till lokal media. Foran tror att han och hans lagkamrater kan klamra sig fast bland de sex bästa. Samtidigt hävdar idag The Sun att österikaren och U21-landslagsmannen Thomas Piermayr är nära en övergång till klubben från Högländerna.
***
Daily Record hävdar idag att Dundee United är nära ett avtal med den förra Dunfermline-försvararen Neil McGregor.

***
TLC avslutar ryktesspridningen med en nyhet från Daily Express. Tidningen skriver idag att den förre Rangers och Falkirk-anfallaren Alan Gow snart kan komma att flytta till den indiska ligan och till klubben Kingfisher East Bengal. Gow har erbjudits ett kontrakt som han skall ta ställning till.

Inga kommentarer: