TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 19 juli 2011

Transferrykten

Fiorentina går i bräschen för att värva Tottenhams Niko Kranjcar. Footie-online.co.uk skriver idag att italienarna gett Spurs ett bud på den kroatiska mittfältaren.
***
Sunderlands manager Steve Bruce förnekar idag de rykten som på senare tid placerat klubbens mittfältare Lee Cattermole i Liverpool. Till websajten talkSPORT  förklarar Bruce ryktesspridningen som "nonsens".
***
Fulhams nya manager Martin Jol säger idag till footybunker.com att han gärna skulle vilja värva tillbaka australiensaren Harry Kewell till Premier League. Den förre Leeds och Liverpool-mittfältaren har sedan 2008 spelat för turkiska Galatasaray och där gjort 23 mål på 61 matcher.

***
Manchester City har många järn i transferelden. Ett av dem är den om Liverpools Alberto Aquilani. Den italienska skadebenägna mittfältaren är tillbaka i träning för Liverpool men om Mancini får som han vill kan han få sin landsman till Eastlands. Detta rapporterar idag olika brittiska medier.
***
Emmanuel Adebayor kan komma att flytta tillbaka till norra London. Men till Arsenals rivaler. Spurs och dess manager Harry Redknapp vill låna anfallaren under ett år från City. Adebayor har frusit fast på bänken och kan mycket väl tänka sig den "förbjudna" flytten. Det rapporterar idag Daily Mirror.
***
Daily Mail skriver idag att West Ham erbjudit Bolton 1,2 miljoner pund för klubbens mittfältare Matty Taylor. 29-åringen har ett år kvar på kontraktet med Bolton och har även ögonen på sig från Stoke och WBA.

***
Cardiff City har tappat flera anfallare under sommaren. Idag vill man ha en ersättare och den kan finnas i Turkiet. Rangers förra anfallare Kenny Miller vill flytta hem till Storbritannien från Bursaspor och då passar Malky Mackay på att höra sig för. Miller har även fått förfrågningar från sin förra klubb Rangers om en hemflytt.
***

Han ratades från Rangers efter provspel. Nu kan istället Katlego Mphela komma att hamna hos rivalen Celtic. Daily Record skriver idag att Celtic erbjudit den sydafrikanske landslagsanfallaren att provspela för klubben. Mphela är klubblös efter att en flytt till Dynamo Kiev misslyckades under sommaren.

Inga kommentarer: