TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 11 juli 2012

Leaving too soon?

Är det inte lite väl tidigt för Andy Carroll att lämna Liverpool redan nu? Det ryktas ju om antingen utlåning till Milan(!) och nu senast om att West Ham är intresserade av att värva/låna den långe med hästsvansen. 
Visst, Carroll blev ingen succé i Liverpool, efter storvärvningen från Newcastle. Men kan ni säga mig någon som varit succé i Liverpool senaste åren? Och nej, vi räknar inte Daniel Aggers andraplats i VM för flest tatueringar på kortast möjliga tid.


Jag tror; Liverpool har misslyckats rejält de senaste åren. Men den klubben, de förutsättningarna och den historiken. Självklart finns alla ingredienser rent klubbmässigt, för att man skall kunna slå sig in i topp 4/5 igen. 
Men paniken sprider sig förstås, och man siktar kanske på att tjäna tillbaka en del av de 35(?) miljoner pund som man betalade för Andy Carroll? Is i magen, är väl mitt bästa tips. Att det är en bra anfallare behöver vi inte diskutera. Istället borde övriga delar av laget ses över och diskuteras, framförallt nu med tanke på ny tränare.


Å andra sidan; kanske är det just nye tränaren Brendan Rogers som vill göra sig av med Carroll. Sista ordet är inte sagt. Men det luktar märkligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skulle man sälja/låna ut en spelare som äntligen börjar visa varför han köptes?
Vårsäsongen för Liverpool och EM för England var riktigt bra + att han bara är 23 år och förhoppningsvis utvecklas ytterligare.
Jag tror att det är något som media kokat ihop genom att tolka ett uttalande från Brendan Rodgers

d-day sa...

Nej, det hela är märkligt. Och kan nog vara som du säger, en förstorad historia baserat på något Rodgers sagt.
Samtidigt är det lite mycket snack för att vara just snack.