TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 22 juli 2012

Nyrika Forest har hittat sin man

Det blev inget arbete i Nottingham Forest för Sven Göran Eriksson. Klubbens nya ägare, familjen Al-Hasawi, bekräftade idag att man knutit till sig klubbens förre first-team coach Sean O´Driscoll. 55-årige O´Driscoll lämnar därmed Crawley, efter en så kort tid som tre månader och har skrivit på för de kommande tre åren. Att lösa ut honom från det kontraktet var "smulpengar" för de nya ägarna. Familjen Al-Hasawi tror på O´Driscoll och att han skall leda den anrika klubben till Premier League. En talesman för familjen säger till BBC; "- Han har all potential till att bli en ikon i klubben. Vi hade flera högprofilerade managers på intervju men föll för O´Driscoll."
Höga mål uppsatta för O´Driscoll. Han har dock varit med förr. Som manager under 12 års tid i Bournemouth, Doncaster och senast Crawley. I Bournemouth och Doncaster arbetade han med små resurser och gjorde klubbarna bra.
Kraven i Nottingham är annorlunda. Lite tvärtom. Nu får han stora, riktigt stora, resurser. Och tidskrav. Kontinuiteten finns inte på denna nivån. Prestation och pengar avgör. TLC ställer sig frågande; när kommer O´Driscoll få sparken?

Inga kommentarer: