TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 28 april 2013

Upp och ner - Rotherham är tillbaka - Aldershot också

Rotherham sparkade igår ut Aldershot från dess femåriga Football League-vistelse. 2-0 inför 11,300 åskådare. I samma veva säkrade man direktuppflyttning till League One. Första gången sedan 2007 är man tillbaka i tredje divisionen.  Det var blandade känslor på New York Stadium i Rotherham igår. Den kontroversiella och ofta psykotiska managern Steve Evans sken ikapp med strålkastarna. Till BBC Radio Sheffield sade han; "-Så här lycklig har jag inte varit sedan jag tog upp Crawley till League One. Jag har väntat på denna dagen. Helt fantastiskt. Jag ser fram emot att bygga en stark League One-klubb."
Aldershots manager Andy Scott hade lättare att hålla sig för skratt. Till BBC Surrey sade han missnöjt; "-Vi har varken haft förutsättningar, god inställning och mentalitet till att göra en bra säsong. Då går det så här."
Scotts framtid i Aldershot är oviss. Det är den däremot inte för Steve Evans. Rotherhams ordförande Tony Stewart vill teckna ett långtidskontrakt med Evans och tror att managern kan skapa ett lika framgångsrikt lag som Ronnie Moore hade 2001. Den f.d managern Moore ledde då Rotherham i dagens Championship. Det är målet för The Millers och ordförande Tony Stewart. Det är på den resan och skutan som han vill att Steve  Evans skall styra.

Inga kommentarer: