TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 2 juni 2013

Det ryktas...

Blackpool-mittfältaren Tom Ince spås gå en ljus framtid till mötes och har flera engelska storklubbars ögon på sig. Daily Express avslöjar dock idag att 21-årige Ince kan komma att göra som sin pappa, Paul, en gång gjorde; gå till italienska Inter. Italienarna säger idag att "Tom skulle kunna bli den perfekta kuggen i vårat spel."
***
Det har pratats om att han skall ersätta David Moyes som manager i Everton. Wigans spanjor Roberto Martinez har den senaste tiden varit "en signatur ifrån tjänsten." Idag uppger dock The Sun att Martinez får konkurrens. Österikiska Red Bull Salzburgs framgångsrika manager, 54-årige Ralf Rangnick lär ha imponerat på Evertons ordförande Bill Kenwright under deras anställningsintervju i helgen. 
***
Konceptet att äga flera klubbar börjar bli populärt. Watford,Udinese och Granada har samma ägare i italienaren Giampaolo Pozzo. En som är avundsjuk på Pozzos flört med England är Napolis ordförande Aurelio De Laurentiis. Till den italienska tidningen Tuttosport berättar han idag att han vill köpa en engelsk klubb och där installera Edoardo Reja som manager. Den 67-årige italienaren har varit tränare i så många som 22 klubbar i Italien och Kroatien och kommer senast från Lazio. De Laurentiis och Reja är vänner sedan Rejas tid i Napoli mellan 2005-2009 och De Laurentiis säger idag att; "Rejas kunskaper är underskattade. I England kan han bygga upp något stort." Carlisle, Burnley och Huddersfield är några klubbar som har nämnts i sammanhanget.
***
Arsenal och fransmän är en gemensam nämnare. Wenger uppges idag, enligt Metro, vilja köpa Lyons Clement Grenier. Den 22-årige mittfältaren har sagt att han vill lämna Lyon och har England som drömdestination.
***
På tal om Arsenal; Gunners tyske anfallare Lukas Podolski har ögonen på sig. Både Borussia Dortmund och Atletico Madrid uppges, enligt The Sun, vilja köpa 27-åringen.
***
Och när vi ändå pratar Arsenal så kan vi säga att klubben jagar Aston Villas Christian Benteke. Den 22-årige anfallaren har sagt att han vill lämna Birmingham-klubben och vill helst av allt till Arsenal. Även Spurs skall intressera Benteke. Oavsett utgången så kan Benteke bli ett nytt hatobjekt i norra London. Daily Express som publicerar nyheten skriver också att "Benteke vill få en nytändning i någon av Londonklubbarna."
***
Vi avslutar dagens skvaller med att berätta det som The Times skriver om idag. Real Madrid uppges vara villiga att betala rekordsumman 85 miljoner pund för Gareth Bale. Spurs svarar med att walesaren inte är till salu.

Inga kommentarer: