TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 3 juni 2013

Transferembargo hävt - Nu kan Bury gå vidare

En lättnadens och glädjens suck drogs idag i Bury. Greater Manchester-klubben fick idag sin nya styrelse och Football League hävde transferembargot. Den nya ordföranden Stewart Day som  är den som fått iordning på de ekonomiska siffrorna sade till lokal media att "det är en historisk dag för klubben och början på något fint och stort." De orden lär glädje de flesta supportrarna som fått utstå månader av usel ekonomi, tvångsförvaltning och nedflyttning från League One. 
Bury
Klubben gav 16 spelare free-transfer under maj månad och har i dagsläget en trupp på enbart åtta spelare. En verklighet som inte bekymrar ordförande Day; "-Vi börjar där och arbetar oss framåt. Vi ser fram emot den kommande säsongen." 
Ther Shakers har nu sommaren på sig att bygga ett nytt lag. Inga dyra utsvävningar lär väntas. Lån och ungdomsspelare kommer att prägla den kommande säsongen i League Two. En intressant sådan. För om nedflyttningen tog en del must ur supportrarna och klubben så ser framtiden bättre ut än på länge. 

Inga kommentarer: