TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 29 oktober 2010

Nytt jobb för Paul Ince

Paul Ince karriär som manager startade på ett mycket bra sätt, han räddade först Macclesfield Town från nedflyttning 2006/2007 och flyttade sedan vidare till MK Dons som han förde upp till League One och dessutom vann de JP Trophy efter finalvinst mot Grimsby under samma säsong.

Efter det gjorde han ett stort misstag, längtan efter att träna ett PL lag blev för stor och sommaren 2008 skrev han på för Blackburn. Det hela slutade i katastrof för Ince, efter bara 177 dagar som manager och med bara tre vinster på sjutton matcher fick han sparken i december 2008. Vid den tiden hade fansen sedan länge fått nog och ramsor som "You don't know what you're doing" och "We want Incey out" var inte ovanliga på Ewood Park.

Efter det blev det ytterligare en sejour i MK Dons, Paul skrev på ett två års kontrakt men hoppade av redan efter en säsong och har alltså varit utan jobb ett drygt halvår innan han i går fick klart med ett nytt jobb. Han tar över Notts Co i League One och har skrivit på ett kontrakt tom sommaren 2014.

Notts Co som är nykomlingar i League One tror jag har en bra chans att klara sig kvar och etablera sig där och på sikt kanske tom nå ännu högre. Det gäller dock för Ince att börja prestera direkt, tålamodet är inte stort i Notts Co. Det senaste året har man haft sex (!) olika managers men kanske är detta startskottet på ett mer långsiktigt arbete från klubbens sida.

Inga kommentarer: