TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 15 oktober 2010

Senaste nytt från de lägre divisionerna


Sheffield Wednesday har haft ett tufft år, nedflyttning till League One, tung start på den nya säsongen och överhängande risk att försättas i administration.
Nu kan saker och ting vara på väg åt rätt håll, ett långsiktigt avtal har träffats med en investerare och de akuta problemen är nu avhjälpta tack vare en första inbetalning på 2 miljoner pund. Förhoppningsvis kommer fokus nu att flyttas till det som händer på planen och det kommer att gynna laget i jakten på en återkomst till championship.
Även om de akuta problemen nu verkar lösta så återstår fortfarande minst 18 miljoner pund i skulder och det kommer att belasta klubben lång tid framöver.

Jag har tidigare tagit upp här med alla straffmissar i League One och Two, den gångna helgen var inget undantag….
Fyra stycken missade, Jermaine Easter MK Dons i hemmamatchen mot Dag & Red, Lee Bell från Crewe i den oavgjorda matchen mot Torquay, Herefords Guillem Bauza i 1-1 matchen mot Port Vale och till sist Mark Duffy från Morecambe i segermatchen hemma mot Shrewsbury.

Dagenham & Redbridge lagkapten Mark Arber har förlängt sitt kontrakt med klubben tom sommaren 2012. 33-årige Arber värvades från Stevenage sommaren 2008 efter lyckade lånesejourer i klubben och har tidigare under sin karriär representerat bl.a Barnet, Peterborough och Oldham.


I somras sparkades Steve Tilson från Southend efter sju år som manager. Nu har han fått ett nytt jobb, han tar över Lincoln efter förre storspelaren Chris Sutton som slutade av personliga skäl för ett par veckor sedan.
I morgondagens match mot Shrewsbury leds laget av tillfälige managern Scott Lindsey men from måndag tar Tilson och hans assistent Brush över och den förväntade marshen uppåt kan börja.

QPR förlänger lånet av Kyle Walker från Tottenham tom januari 2011. Från början var tanken en månads lån för att täcka upp för Bradley Orrs skada men Walker har varit så bra i sina fem matcher att klubbarna nu kommit överrens om en förlängning.

Inga kommentarer: