TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 8 november 2010

Torres är på g igen

Efter en höst där han inte gjort någon glad verkar glädjen och formen vara tillbaka igen, först det superviktiga segermålet mot Blackburn, sen den underbara framspelningen mot Bolton och i går två snygga mål mot Chelsea. Det känns lite som om den gamle Torres är tillbaka igen och det kommer bli viktigt framöver. Chansen att rädda en CL plats denna säsong är långt ifrån borta men för det krävs det segrar och en fortsatt frisk och formtoppad Fernando Torres.
Nästa gång väntar Wigan borta och det är bara att hoppas att Torres är på tårna igen och fixar tre nya poäng.

En annan som har stora krav på sig och som har haft det svårt i sin nya omgivning är den italienske strulpellen Mario Balotelli. Jag måste säga att jag blev förvånad när City la upp 25 miljoner pund i övergångssumma och 180 000 pund/vecka i lön för att värva honom. I min värld är han överskattad och mer känd för skitsnack i media än för det han presterar på planen.
I går slog han dock till med två mål borta mot WBA som gav tre viktiga poäng men dessvärre brann det också till i skallen på honom och han drog på sig en jävligt onödig utvisning. Nu väntar troligtvis tre matchers avstängning för Balotelli.

Ytterligare en som skapar rubriker är Newcastles Andy Caroll, igår var det positiva rubriker när Caroll gjorde matchens enda mål när Newcastle överraskade genom att slå Arsenal på Emirates.

2 kommentarer:

kappadonna sa...

vad hände med din reseberättelse?

jag hade även förväntat mig en skön rapport läsning om tunga Pompey som faktikst seglade (!) igenom stormen till slut. Och nu går det ju tom ganska bra också.. detta kan ni väl ändå inte belysa? Play up pomey!

Huckerby sa...

Reseberättelsen kommer så fort jag får tid att skriva den :)

När det gäller Pompey är det inte omöjligt att det kommer något om dem den närmaste tiden....