torsdag 27 januari 2011

Birminghams vändning tog dem till Wembley

Ligacupen
Med 1-2 i bagaget från första matchen på Upton Park såg det ut som en uppförsbacke för Birmingham då man tog emot West Ham i den andra semifinalen. Ännu brantare blev det då Cole gjorde 1-0 för gästerna i den första halvleken. Nu såg det ut som att Hammers skulle revanschera sig från säsongens misslyckade Premier League-spel. I 59 minuter var man nämligen i Ligacupfinal. För trots att Bowyer kvitterade så fanns drömmen om pokalen. Även då Johnson satte 2-1. Öppen match. En rysare. Sedan blev det ridå. Craig Gardners mål i förlängningen satte stopp för alla drömmar. West Ham förblir en looserklubb denna säsong och jumbons självförtroende är lägre än Avram Grants anseende. För Birminghams del var finalplatsen den första på 55 år. En match på Wembley mot Arsenal står nu framför dem.