Snabbt från Non League

Blue Square Premier
*********************
Crawley-Kettering 2-1
Med tre matcher mindre spelade än Wimbledon och endast en poäng upp till förstaplatsen så är Crawley glödheta för tillfället. Det fick Kettering erfara idag. Inför 1,812 åskådare på Broadfield Stadium vände Crawley underläge 0-1 till seger med 2-1 efter mål av målkungarna Richard Brodie och Matt Tubbs. Matt Tubbs utökade därmed skytteligaledningen med två mål och ligger idag på 20 gjorda mål. Går Crawley inte upp i Football League denna säsongen så lär den 26-årige f.d Saliburyspelaren Tubbs göra det. Flera klubbar i de högre serierna står på kö för att få köpa anfallaren.
***
Barrow-Kidderminster Harriers 2-1
Barrow kämpar mot nedflyttning och Kidderminster är bara målskillnad ifrån en playoff-plats. Barrow visade viljan och hade Louis Almond. Det räckte. 2-1 till Barrow där bägge målen gjordes av Almond räckte för att Barrow skulle krossa Harriers drömmar om en kvalplats och samtidigt själva ta ett steg uppåt i serien inför de 906 åskådarna på Holker Street.
***
Histon-York 1-2
Jumbon Histon fortsätter att förlora. Idag förlorade man hemma på Bridge Road med 2-1 mot York . David Livermores pojkar hade dock kraftigt oflyt. Man tappade ledningen i matchens 76 minut och förlorade då Tills gjorde mål för York fyra minuter före fulltid.