TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 19 januari 2011

Det ryktas...

Manchester United är villiga att erbjuda 37-årige Ryan Giggs nytt kontrakt. Det uppger idag Daily Telegraph. Den levande Unitedlegenden Giggs har 600 matcher för klubben och uppges ha fått en förfrågan om att stanna ett år till på Old Trafford.
***
Branislav Ivanovic har gått från klarhet till klarhet hos Chelsea. Idag uppger Daily Express att serben erbjudits ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2015.
***
Evertonanfallaren James Vaughan lånas ut till Celtic i en aningen konstig transfer. Daily Mirror uppger idag att Celtic kommer att hyra spelaren för 250,000 pund resten av säsongen.
***
Glasgow Rangers anfallare Kenny Miller är nära en övergång till turkiska Bursaspor. Daily Record avslöjar idag att Millersövergång ger skottarna 300,000 pund och Miller en veckolön på skattefria 50,000 pund. Värt att notera är att Miller, som även har spelat för Celtic, nu kommer till en klubb som har samma tröjstil och färger som Celtic.
***
Newcastle och Tottenham har meddelat intresse av att köpa Stuttgarts 34-årige italienare Mauro Camoranesi. Det uppger idag Metro.
***
Middlesbroughs försvarare David Wheater är enligt Daily Telegraph nära en fyramiljonerpunds övergång till Bolton.
***
Manchester Citys mittfältare Shaun Wright-Phillips sägs enligt The Guardian vara nära en övergång till Fulham. Fulham sägs också ha lagt ett bud på Southamptons talang Oxlade-Chamberlain.
***
För de miljoner som Sunderland fick för Darren Bent kommer man nu att köpa Paris St Germains mittfältare Stephane Sessegnon.Det meddelar idag InsideFutbol.
***
Stokes målvakt Asmir Begovic är enligt Daily Express nära en övergång till Chelsea. Prislappen sägs ligga på fem miljoner pund.
***
Blackpool är klara med vem dem har tänkt sig som ersättare till Charlie Adam om denne säljs under månaden. Peterboroughs playmaker George Boyd är svaret. Det uppger idag The Sun.
***
Tottenham och Benfica rycker febrilt i Marseilles nigerianske försvarare Taye Taiwo. Taiwo som värderas till fem miljoner pund har även varit på Evertons önskelista. Det uppger idag talkSPORT.
***
Blackburn är nära ett köp av argentinaren Mauro Formica. Anfallaren från Newell's Old Boys uppges kosta tre miljoner pund. Det meddelar idag Daily Mirror. Samma tidning skriver även att Blackburn erbjudit Birmingham 500,000 pund för att få Sebastian Larsson. Blackburns prislapp är gentlemannamässig med tanke på att svenskens kontrakt går ut till sommaren och han kan då lämna Birmingham utan att klubben får ett pence.
***
Daily Mirrors sista rykte idag är den om Barnsleys Adam Hammill. Mittfältaren har varit högintressant för Liverpool på senare tid men nu ser det istället ut som så att Hammill, till priset av 500,000 pund, går till Wolverhampton.

Inga kommentarer: