TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 26 januari 2011

Det svänger i den fjärde divisionen

League Two
Gårdagen bjöd på flera skrällar. Som det brukar se ut med andra ord i den engelska fjärde divisionen. Förutom att samtliga bottenklubbar tog poäng så förlorade Rotherham borta mot Stevenage med 3-0 och Oxford slog storsatsande Shrewsbury med 3-1.
***
Berg-och-dalbane-klubben Southend vann igår med stora siffror. På Roots Hall fick Macclesfield känna på att åka på ett svidande 4-1-nederlag mot Essex stolthet.
***
Det enda intakta laget med vind i seglen är serieledarna Chesterfield. Igår blev Dean Smalley matchhjälte då han gjorde bägge målen borta mot Gillingham i vinstmatchen med 2-0.
***
Crewe är en underdog. Dario Gradis grabbar slog Bradford med 2-1 och seglade upp på en tredjeplats.
***
Tabellplaceringarna i League Two under säsongen har skiftat likt väderförhållanden. Port Vale, Rotherham, Torquay och Shrewsbury har alla lett serien eller haft platser som gett dem direktuppflyttning. Idag är det Wycombe och Crewe som nosar Chesterfield i baken.
***
Imorgon kan det vara någon helt annan i toppen. För då en nykomling från Conference i Oxford ligger på playoff och en nykomling från League One, Stockport, är jumbo, ja då är det något som inte stämmer och då kan vad som helst hända och inträffa.

Inga kommentarer: