måndag 24 januari 2011

Gårdagen - Ur brittisk synvinkel

Söndagen bjöd endast på tre matcher i de största ligorna i den brittiska fotbollen. På Ewood Park vann Blackburn med 2-0 hemma mot West Bromwich. Tamas självmål öppnade upp för Blackburn och trots att gästerna kämpade så kunde ändå Hoilett göra 2-0 minuterna in i andra halvlek. Segern tog Rovers upp till en sjundeplats i serien.
***
På Loftus Road så besegrade QPR Coventry med 2-1 och besfäste därmed serieledninngen i The Championship. En av målskyttarna i matchen var nyförvärvet Wayne Routledge. Hans första match och första mål. Skadade Mackies ersättare är därmed hittad?
***
För att hitta nästa match så får vi gå sydöst till den walesiska högsta divisionen
Principality Building Society Welsh Premier League. Där spelades matchen mellan Neath och Prestatyn Town igår. Neath vände underläge 0-1 till seger med 2-1 under matchens sista sju minuter och tog sig därmed upp på en tredjeplats i tabellen.