TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 17 januari 2011

Det ryktas...

Crystal Palace nya manager Dougie Freedman har erbjudit Everton 850,000 pund för att få anfallaren James Vaughan till Selhurst Park. Vaughan som varit utlånad till Eagles har gjort så bra ifrån sig att klubben nu, enligt Daily Mail, uppges vilja köpa honom.
***
En gång i tiden var han en hyllad målspruta i Chelsea. Idag är Eidur Gudjohnsen en slocknande stjärna i Stoke. Detta till trots så har nu Ajax och PSV Eindhoven visat intresse av att värva islänningen. Det uppger idag Daily Mirror.
***
Leicester manager Sven-Göran Eriksson har sedan en tid tillbaka haft ögonen på Manchester Uniteds reservmålvakt Tomasz Kuszczak. United dementerade idag ryktena till The Sun och hävdar att polacken inte är till salu.
***
Southamptons supertalang Alex Oxlade-Chamberlain närmar sig ett avtal med Arsenal. Daily Mirror uppger idag att manager Nigel Adkíns helst vill sälja till en klubb som tar till vara på ungdomarna och då är Arsenal det främsta alternativet i engelsk fotboll. Saints har erbjudits 10 miljoner pund för mittfältaren.
***
Avslutningsvis så kan TLC idag avslöja att Shaun Wright-Phillips tid i Manchester City snart kan vara över. Både Newcastle och Bolton sägs, enligt Daily Mail, vara villiga att köpa den 29-åriga mittfältaren.

Inga kommentarer: