TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 28 januari 2012

Jason Puncheon på väg bort?

The Championship
Twitter verkar vara ett spännande verktyg för fotbollsspelare som vill kommunicera med sin omvärld. 25-årige Londonsonen Jason Puncheon som för närvarande spelar (eller nåja, tillhör) Southampton använde det i dagarna som ett sätt att kritisera klubbens chairman. Puncheon som har en diger lista med före detta klubbar anslöt till Southampton i januari 2010. Det började bra men när Alan Pardew fick kicken började Puncheons vagabondliv. Hösten 2010 spenderade han hos Millwall där hans fem mål på sju matcher var så pass lyckat att han lånades ut till Blackpool istället. Southampton hade alltså en utlånad spelare i Premier League! Efter att ha spelat i Blackpool våren 2011 flyttade han under hösten samma år till Queens Park Rangers där det blev en mindre lyckad sejour.

Nu är han alltså tillbaka i Southampton. Klubben han tillhört i två år men nästan aldrig spelat för. Puncheon skrev häromdagen på Twitter att han inte tänkte lämna klubben utan planerade att träna med juniorerna i arton månader för att sedan lämna klubben gratis. Allt som ett sätt att hämnas på klubbens chairman Nicola Cortese som han klandrar för att stoppa honom från a-laget. Hur klubben svarade? Tja, tränaren Nigel Adkins förklarade för BBC Radio Solent att "the transfer window is open. If someone wants to come and sign Jason Puncheon then they can".

Jason Puncheon ska nu ha bett om ursäkt och återigen vara tillgänglig för spel med Southamptons a-lag. Vi får väl se om det är slutet på historien eller inte...

1 kommentar:

Anonym sa...

Efter ett möte med ägaren och Adkins , nu är Punch tillbaka i truppen och har nu startat i de två senaste matcher. Ser lovande ut. Bara han håller käft och jobbar för laget , kan det blir en bra tillskott till laget. Dessutom slipper vi spelar med innemittfältare på ena kanten.