TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 30 januari 2012

En hel kortlek och dålig syn

Det gick hårt till i den 31 omgången av Blue Square Premier som spelades i helgen. I de 12 matcher som spelades delades det ut 35 varningar och tre utvisningar. Domarna hade inte bara ett behov av att visa upp kortleken. De hade även problem med synen. Så ansåg Dave Bayliss om saken; "Domaren var helt bedrövlig". Bayliss besvikelse efter matchen mellan Braintree och hans eget Barrow var uppenbar.
Barrow fick uppförsbacke direkt borta mot Braintree då Andy Cook blev utvisad  den fjärde minuten. Hemmalaget drog nytta av detta och kunde vinna sin första match efter sex raka misslyckanden. Salt i såren ströddes då Joseph Jackson blev utvisad på övertid. Barrow kunde då bara drömma om en kvittering. Domaren Robert Merchant kritiserades hårt efter match av Barrows manager Dave Bayliss. Utvisningen på Cook var inte korrekt och det kunde till och med Alan Devonshire erkänna.
"Hade jag gjort ett sådant dåligt arbete så hade mina chefer sparkat mig" sade Bayliss efter matchen. Merchants chefer på FA arbetar som vi alla vet annorlunda. Därför behåller även dåliga domare sina arbeten.

Inga kommentarer: