söndag 22 januari 2012

Generalknas i Gillingham

League Two
Ledning med 3-1 i den 62 minuten. Ett sådant resultat skall man hålla. Gillingham lyckades igår göra tvärtom mot Wimbledon. Kentklubben brakade ihop fullständigt. Förlust med 4-3 hemma på Priestfield. Managern Andy Hessentahler var ursinnig efter matchen då kan kallade sina spelare för "pajasar" och "stora skämt". Hessenthaler höll inte inne på vokabulären utan kallade förlusten för "kriminell". Ja, det kanske är så. Det är ett brott att tappa en stabil ledning till förlust på 28 minuter. Sheriff Hessenthaler har 11 skyldiga där försvararen Garry Richards (självmål) och målvakten Ross Flitney var tongivande i förlustmatchen. Duon lär få överbevisa sina anspråk på spel í klubben fortsättningsvis.