TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

fredag 5 september 2008

En engelsk karusell?!

Det dröjde inte länge från det att araberna satte fötterna inne på Stadium Of Manchester innan masshysterin satte fart. Värvnings karusellen snurrar fortare än förståndet och efter att man lyckats få Robinho från Real Madrid så skall även ett bud lagts på Juvuentus stjärnmålvakt Buffon.
I City har man redan en målvakt med framtiden för sig. En målvakt som växt med uppgiften och vallats in i organisationen. Svennis såg potential i den unge Joe Hart och lät honom bli första val framför sin landsman Isaksson.
Ett bra val ur engelska ögon sett.
Det engelska folket vill ha ett framtida landslag med det absolut bästa virket i. Böjs det i tid så kan det bli hur bra somhelst.
Det blev kullen med Manchester United ynglingar som växte fram i mitten av 1990 talet med Beckham och Scholes med flera.
Någonstans måste tränaren Hughes sätta ner foten. Må så vara att han är walesare,men han borde se talanger och framtidshopp framför etablerade stjärnor med flera år på nacken.
Över 800 miljoner är mycket pengar.
Pengar som City kan göra bättre saker för.

Just pengar var orsaken till att Kevin Keegan sade upp sig från Newcastle. Det handlade inte om hans egna lön utan istället om att han ej fick tillräckligt med kapital att handla spelare för och inte heller välja vilka spelare han ville ha.
Jag tror Newcastle gjorde fel här.Keegan var på rätt väg med The Geordies. En klubb som för ett år sedan var i kraftig gungning utan balans och självförtroende. Gamla Chelseaspelaren Gustavo Poyet sägs vara ett hett alternativ. Skall man göra rätt val nu skall man värva brittiskt.
Alan Curbishley är en manager som jag gillar. Han kom i onåd hos West Ham som även dem skakar i grundpelarna.
Med en ledare som Curbishley kan det gå rätt väg för Newcastle.
Men det hade gått bäst med Keegan.
Får man då kanske se Keegan i West Ham?

Äntligen fredag. Lunchen är imundigad och rasten slut.
Back to business och endast tre timmar kvar till helg.
Me like it!

Inga kommentarer: