TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

torsdag 30 december 2010

Celtic nya serieledare

SPL
Celtic är serieledare över nyåret. Detta efter att Glasgowklubben igår besegrade Motherwell hemma på Celtic Park med 1-0. Lagkaptenen Scott Brown blev utvisad efter att fått två gula kort och missar därmed det viktiga och prestigeladdade Old Firm-mötet den 2 januari på Ibrox.
***
I övriga matcher under gårdagen så tog stack Aberdeen ut. De rödvita tog en triumferande bortavinst då man slog Hamilton med 1-0. Scott Vernons mål på övertid betydde tre poäng och Craig Brown-effekten håller i sig.
***
Bryson, Kelly och Hamill heter herrarna för dagen i Kilmarnock. Trion sköt på bortaplan sönder nykomlingen Inverness CT. Killies vann matchen med 3-1 och bytte plats, fjärde plats, med Inverness i tabellen. Andra raka hemmaförlusten för nykomlingen som visat framfötterna fint denna säsongen.
***
Det kvittade att David Goodwillie gjorde två mål och lade upp en 2-0-ledning för Dundee United borta mot Hibernians. Då matchen på Easter Road var över hade hemmalaget reducerat och kvitterat genom Sol Bamba och Paul Hanlon.
***
Serietrean Hearts kom till St Mirren igår och gjorde det man önskade. Vann. Med 2-0 befäste man tredjeplatsen i serien och återigen så var stjärnskottet David Templeton tongivande. Med ett mål och ständigt på hugget så visade han engelska scouter och spioner att han kan komma att duga i engelsk fotboll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skjuta, sköt, skjutit.
Vän av ordning ;)

Langham sa...

Tack för tillrättavisningen. Nu är det lagt på minnet :)