TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 21 december 2010

Panik i östra London

Premier League
Det bubblar i och om West Ham. Krisklubben och jumbon griper efter minsta möjliga halmstrå i kampen om att stanna kvar i Premier League till nästa säsong.
Daily Telegraph skriver ikväll om att en nödlösning kan bli att låna Tottenhams Robbie Keane fram till sommaren.
Även Manchester Citys anfallare Emmanuel Adebayor har tillfrågats men har, enligt sajten talksport.com, tackat nej till erbjudandet.
Daily Mirror skriver om att Hammers bara är en namnteckning ifrån att få Aston Villas mittfältare Steve Sidwell medan sajten goal.com gör gällande att Liverpool flopp-dansk Christian Poulsen kan komma att lämna Anfield för Upton Park till priset av tre miljoner pund nu i januari.
Monacos anfallare Dieumerci Mbokani är ett namn som står högt upp på Avram Grants önskelista. Daily Mail skriver ikväll att israelen gjort en förfrågan om att få låna anfallaren resten av säsongen. Anfallsspelare är något som aldrig funkar riktigt ut i Hammers.

Ni förstår själva, det är oroligt i östra London. Det hade TLC på känn då klubben avslöjade nyheten om att Avram Grant var ny i klubben. Det är ingen tyngd, kvalité och ingen styrka. Samtidigt är West Ham en lindansarklubb och med den vetskapen så kan vad som helst hända innan säsongen är slut.

Inga kommentarer: