TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 26 december 2010

Det ryktas - Silly Season

Didier Deschamps är den som antas ersätta Roy Hodgson i Liverpool. Det skriver idag New Of The World. Fransosen och förre Chelsea-spelaren Deschamps tränar idag Marseille och står högst upp på Liverpools önskelista. Hodgsons floppmässiga agerande under hösten med en jumboplats i inledningen blev för mycket för de amerikanska ägarna. Så mycket för kontinutet där...
***
Liverpool är även på tapeten hos Talksport.co.uk och hos IM Scouting. De bägge nyhetsbyråerna skriver idag att Liverpool lagt ett 8,5 miljoner punds bud på holländska Utrechts anfallare Ricky van Wolfswinkel. Anfallaren har varit produktiv denna säsongen med 11 mål på 17 matcher. Samtidigt vill Hodgson byta spelare med Inter. IM Scouting har fått nys om att Liverpool bjuder Ryan Babel och Dirk Kuyt för att få Inters italienska landslagsman, högerbacken Davide Santon.
***
Och som om inte detta hade varit nog om The Reds så uppger Sunday Telegraph idag att Liverpool rycker i Wolfsburgs bosniske anfallare och skyttekung Edin Dzeko och vill byta honom mot Ryan Babel och Daniel Agger. En klausul i bosnierns kontrakt säger att han kan lämna tyskklubben för 34 miljoner pund. Även Manchester City är intresserade av spelaren.
***
Tottenhams manager Harry Redknapp avslöjar idag på Annandagen en sak som väldigt få människor kan tro; Spurs har bestämt sig för att inte värva spelare under januarifönstret. Redknapp säger dock till Sky Sports att han är villig att ändra sig ifall något alldeles extra dyker upp på marknaden.
***
Tidningen The People skriver idag att Newcastle uttryck stora önskemål om att få låna Manchester Citys engelska landslagsmittfältare Shaun Wright-Phillips och då helst inom en snar framtid.
***
Blackburn Rovers boss Steve Kean säger idag till Talksport.co.uk att han har som största önskan att få till sig Los Angeles Galaxys David Beckham under januarifönstret.
***
Det bubblar även om Manchester United. Caughtoffside.com skriver idag om att Real Madrids franske landslagsman, mittfältaren Lassana Diarra är nära ett avtal med Old Trafford-klubben Tidningen Star Sunday skriver att klubben också är i bräschen om att få värva till sig den belgiske landslagsmittfältaren Eden Hazard. Lille-spelaren uppges kosta 20 miljoner pund.
***
Sist ut på TLC:s Boxing Day-silly är den om Stephen Ireland. Den förre Manchester City-spelaren trivs inte på Villa Park och vill bort ifrån Aston Villa. Nu kan han hamna i Stoke.Tidningen Star Sunday skriver att The Potters erbjuder Birmingham-klubben fem miljoner pund för spelaren.

Inga kommentarer: