TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

måndag 27 december 2010

Nytt från Non League

BSS/BSN
Gårdagens enda Boxing Day-match i Non League spelades på Kingfield i Woking mellan hemmalaget Woking FC och Havant & Waterlooville. De bägge mittenlagen i sjätte divisionen, Blue Square South, tionde och tolfte plats, samarbetade flitigt tillsammans med planskötare och arenapersonal med att röja under snömassor från planen. Detta taggade hemmalaget mest som efter mål av Ricky Anane, Joe Keehan och Moses Ademola kunde vinna med 3-1. Braintree leder serien med samma poäng som tvåan Bromley men med en match mindre spelad och med bättre målskillnad. Med hela 23 poäng mindre ligger St Albans City på jumboplats i tabellen.St.AC har endast en vinst på 16 matcher och 15 gjorda mål.
***
I Blue Square North skiljer det 28 poäng mellan serieledare och jumbo. Ettan Alfreton Town delar serieledningen på 37 poäng tillsammans med Guisley och i botten ligger Stafford Rangers och Redditch United, bägge med nio poäng.
Eastwood Town på femtonde plats i tabellen är det enda lag som inte spelat oavgjort i serien denna säsong. Alfreton Town har tre matcher mindre spelade än tvåan Guisley. Nio poäng att spela om där. Town lär klara av att ta det klivet i tabellen. Klubben har bara en oavgjord och en förlust på 14 omgångar.

Inga kommentarer: