TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 15 november 2009

Bollbegåvade Bostocks debut i Brentford

Manager Andy Scott liknar honom med Zinedine Zidane och hyllar spelarens fantastiska teknik. Mittfältaren John Bostock har känsla då han rör en fotboll. Som utlånad till Brentford från Spurs reserver i fredags så slipar han upp färdigheterna i League One. Det fick Millwall känna på igår då man gästade Griffin Park i västra London. Brentfords inlånade 17-åring snurrade upp Millwall efter noter i sin debutmatch och nätade två mål för hemmalaget.
Millwall kvitterade till 2-2 i sista minuten genom James Henry.
Till och med Millwalls manager Kenny Jacket kostade på sig ett leende efter matchen då Bostocks namn nämndes. En spelare av Bostocks kaliber är inte vanligt i England. Han är 17 år gammal och har allt redan nu. Brentford har en juvel och framtidsman i laget.

1 kommentar:

d-day sa...

Löjligt spännande spelare. Crystal Palace och Spurs hade svårt att komma överens om övergångssumman. Det slutade i domstol och med att Spurs kommer att få casha upp mer stålar framöver, när han har gjort si och så många matcher, vid eventuell vidareförsäljning, och så vidare.

Jag tror att han är i Brentford året ut, och att han sedan skall tillbaka till Spurs. Mycket talar väl ändå för att han får lira på lån, resten av säsongen.