TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 24 november 2009

Stoke away och upphittad mobil

Shepherds Bush idag och snart en valfortjanad brunch. Levernet sliter hart i kroppen efter harda dagar. I sondags var det 8 timmar sammanlagt i buss till Stoke. En riktigt mentalt dynamisk stad och genuint trevliga manniskor. Da ryktet nadde dem att vi var svenskar sa var flera villiga att salja sina biljetter. Matchen var slutsald men jag och Huckerby fick oss var sin biljett till Britannia Stadium. En arena med grym atmosfar. Det basta hittils i England. Efter matchen lyckades vi av att tappa bort varandra i folkmassan och sedermera aven missa bussen som var forsenad en och en halv timma. Det ar sadant man far rakna med...
Gardagen spenderades pa ett tag till Southend for att hamta tillbaka den mobil som jag tappade bort i fredags. Stort tack till min fru och till personalen pa Spread Eagle i Southend som lyckades samarbeta sa val att den kom tillratta. Resten av dagen softades med koll i affarer och pubbesok. Den Sky-sanda matchen mellan Preston-Newcastle fordrevs pa det ytterst sunkiga haket The Old Coffee House intill Carnaby Street. Ej att rekommendera.
Ikvall blir det Gillingham mot Yeovil pa Priestfield Stadium.
Bring it on!

1 kommentar:

Forestman Sthlm sa...

Stoke är en av favoriterna att möta. Alltid bra stämning både på Victoria Ground (då det begav sig),Britannia Stadium och då de spelar på bortaplan.
Ett tips är att flyga till Manchester om ni skall besöka Stoke i framtiden. Mycket närmre och billigare än London.