TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 20 februari 2011

Chelsea miste medaljchansen

FA Cupen
Chelsea trillade ur FA Cupen igår. De regerande ligamästarna kommer därmed att bli utan några pokaler eller medaljer denna säsong. Sämsta säsongen på många år. Att ens fundera på att plocka hem ligatiteln efter en rusch nu på våren är lika osannolikt som att krisklubben Sheffield Wednesday skulle ha någon chans mot Birmingham igår. På St Andrews luftade Birmingham bänkspelare och kunde trots detta enkelt besegra ett Owls som kraxar mycket dåligt nuförtiden.
Några som kraxat högt är Crawley. Den nyrika och dominanta BSP-klubben reste mangrant till Manchester igår. Klubbens supportrar och även ledande styrelsemedlemmar har fått en hybris om att man kan slå allt och alla. Även storlaget från Old Trafford. United gjorde det dom förväntades göra men Crawley gav motstånd. Man föll (0-1) med fanan i topp. 9,000 medresta supportrar fick ändå se Sussex-klubben spela respektlöst mot ett lag som ligger 93 placeringar högre än dem. Det är krädd.
Några som även dem har börjat svälja mycket luft är Brighton. League Ones serieledare tog sig för bröstet och hade hoppats på en bragd borta mot Stoke. På Britannia Stadium kammade man dock noll. Förlust med 3-0 där samtliga mål kom i första halvlek blev för mycket att bita i för Gustavo Poyets och hans Seagulls. Stoke gick till kvartsfinal och Brighton får istället koncentrera sig på att behålla serieledningen. Det gör man lättare nu framöver då man inte har cupspel som tär på truppen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snygg jinx, nu vinner dom väl CL :(