TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 27 februari 2011

Nytt från Non League

Blue Square Premier
Danny Kedwells hattrick sänkte Altrincham då Wimbledon utan problem mosade gästerna med 4-1. Samtidigt gjorde Crawley sitt då man hemmabesegrade Barrow med 3-2. Segern satt dock långt inne. Inte förrän i den 86 minuten kunde Pablo Mills nicka in segermålet.
De bägge topplagens vinster gör att toppstriden fortsätter vara het. Tre poäng skiljer de bägge lagen åt men Crawley har samtidigt fem matcher mindre spelade. Femton poäng att spela för. Det känns onekligen som att den nyrika Sussexklubben kommer att dundra ifrån Wimbledon hårt och intensivt.
***
Det var toppmatch även i Kidderminster då Harriers tog emot Wrexham. Kvallagen spelade jämt inför de 3,028 åskådarna men det skulle bli Kidderminster som drog det längsta strået då Chris McPhee gjorde mål på straff i den 37 minuten. Wrexham försökte men kom aldrig tillbaka på riktigt. Walesarnas form går upp och ner. Klubben överlag likaså. Wrexham är ute till försäljning och på plats i Kidderminster fanns igår den framgångsrika affärskvinnan Stephanie Booth. Hon uppges vara nära ett köp av klubben.
***
Nykomlingen Fleetwood har gjort en bra säsong. Över förväntan. Då man i lördags mötte jumbon Eastbourne på hemmaplan så var tre poäng ett krav. Gästerna gjorde vad dem kunde och slog till med en skräll då Matt Smart gjorde segermålet i den 83 minuten. Vid seger hade Fleetwood hakat på i kvalstriden. Nu fick jumbon Eastbourne istället känna på segerlycka.
***
Övriga resultat:
Bath City-Southport 2-1
Forest Green-Tamworth 4-0
Hayes & Yeading-York 1-2
Kettering-Newport County 2-0

Inga kommentarer: