onsdag 16 februari 2011

League Two - I korthet

League Two
Med två förluster i ryggen ställdes Rotherham igår inför en nervkittlare. Tredje gången gillt eller seger hemma mot Accrington Stanley? The Millers lugnade den 2,529 stora publiken och avfärdade Stanley med segersiffrorna 2-0. Det som länge såg ut att bli en 1-0-vinst skulle på övertid bli målkungen Adam LeFondres avslutning på matchen. 2-0 i 94 minuten och det 19 målet för säsongen. Delad skytteligaledning med Burys Ryan Lowe och en direktuppflyttningsplats för Rotherham.
***
Southend fortsätter sin framgångs våg. Igår sköljde man över Wycombe hemma på Roots Hall. Det som såg ut att bli 2-2 då Wycombes Rendell kvitterade på straff i den 89 minuten blev istället 3-2 till The Shrimpers då Easton tryckte in segermålet. Sturridge, för säsongen, helt nya lagbygge går från klarhet till klarhet. Marginalerna på sin sida och även ett ihopspelat lagbygge. Ett sådant koncept kan gå hur långt som helst.
***
Aldershot hade en stabil 2-0-ledning att gå på igår mot Lincoln efter att Charles och Rodman nätat på hemmaplan. Gästerna skulle dock komma igen. Reducering av O´Keefe och kvittering av Grimes minuterna innan slutsignalen. Ashley Grimes, lånet från Millwall med ett förflutet i GAIS har visat sig bli den spelare som fått upp Lincoln från bottenträsket.