TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

söndag 20 februari 2011

League One - I korthet

Toppmatch på Dean Court, förnedring på The Valley och senstionsseger på Memorial Stadium. Gårdagen bjöd på både förväntningar och överraskningar i League One. Största händelsen bör ändå vara Bristol Rovers seger hemma mot Oldham. Seger med 1-0 för nästjumbon som greppade ett av de berömda halmstråna. Segern innebär självförtroende och de tre poäng som är upp till säker mark är idag inte så svårnådda. Oldham däremot tappade viktiga poäng i kampen om en kvalplats.
***
Charlton förlorade stort igår hemma på The Valley. Exeter blev övermäktiga och kunde lämna de södra delarna av London med en 3-1-seger. Majoriteten av de 24,767 åskådarna hade hoppats på en seger. Tre poäng som hade tagit The Addicks till en kvalplats. Mittenlaget Exeter ville uppenbarligen annorlunda.
***
Toppmatch på sydkusten. Nykomlingen och sensationen Bournemouth mot anrika Huddersfield. Tabelltvåan Bournemouth var nära att rycka ifrån tabelltrean i serien. Då slog Danny Cadamarteri till. I den nästsista minuten gjorde Hudds-anfallaren målet som skulle innebära kvittering och en poäng.

***
Övriga resultat:
Colchester-Walsall 2-0
Hartlepool-MK Dons 0-1
Peterborough-Tranmere 2-1
Swindon-Carlisle 0-1

Inga kommentarer: