TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

lördag 26 februari 2011

Tippa med TLC

Då Huckerby idag fick förhinder så axlar jag hans tipsmantel. Jag ger er idag ett 96-raders förslag där jag tror mest på hemmalagen samtidigt som den säkraste bortavinsten är Manchester Uniteds då man gästar Wigan.
Så, då sätter vi igång!
***
1.Wigan-Manchester Utd 2
Lancashirederby. Wigan har har trots detta ingenting att hämta här. United går mot guldet och är många klasser bättre och starkare. Säker bortavinst.
***
2. Aston Villa-Blackburn 1X
Villa har Makoun avstängd. Dessutom har man Cuellar och Collins skadade. Rovers saknar viktiga Samba och Nelson. Krysskänsla samtidigt som Bent kan skoja till det där framme för Villa.
***
3. Everton-Sunderland 1X
Mycket skador i bägge lagen gör att matchen kan sluta hur som helst. Everton är hemmalag och kan ha fördel av detta.
***
4. Newcastle-Bolton X
Singelkrysset är vågat. Newcastle får tillbaka de bägge Taylor-försvararna som lär täppa igen där bak. Lövenkrands skada gör att det ser tunnt ut framåt. Jäskeläinen tillbaka i Boltons mål.
Bolton nöjda med en poäng på bortaplan.
***
5. Wolverhampton-Blackpool 1
Skall Wolves ha någon chans till att stanna kvar i PL så måste man vinna hemma på Molineux. Idag gör man det mot nykomlingen som saknar både Charlie Adam, Gary Taylor-Fletcher, och Stephen Crainey.
***
6. Barnsley-Norwich 1X
Hemmastarka Barnsley mot succénykomlingen Norwich. Öppen tillställning. Barnsley har inte förlorat på de fyra senaste hemmamatcherna. Det ger dem fördel idag.
***
7. Hull-Cardiff 1X2
Helgarderingen. Varför? Jo, två starka klubbar på olika sätt. Hull är bra hemma och Cardiff är överlag bra under säsongen. Bägge lagen har en stark formkurva denna säsongen. Därför helgarderas matchen.
***
8. Millwall-Nottingham 1
Förlust sför Millwall enast mot Middlesbrough på The New Den. Idag viker man inte ner sig. Revansch på sin svårbesegrade arena där man under säsongen vunnit många segrar.
***
9. Crystal Palace-Reading X
Alex Marrow tillbaka hos jumbon. Målvaktsproblem och andra skador hos gästerna. Singelkrysset är vågat men jag tror inte att någon av lagen klarar av tre poäng.
***
10. Ipswich-Portsmouth 1
Ipswich är i form. Statistiken de bägge lagen emellan leds av Ipswich med 16 segrar på 35 matcher. Pompeys form är även den god men Portman Road är avgörande idag för Ipswich.
***
11. Leicester-Coventry 1
Svennis-effekten fortsätter idag. Klubben är svårbesegrad. Vassell borta för hemmalaget medan Lee Carsley missar för Coventry.
***
12. Middlesbrough-QPR 1X
Hade först tänkt mig en helgardering men valde att nolla QPR för pengarnas skull. Boro har fått upp farten och kan mycket väl välta serieledarna hemma på Riverside.
***
13. Sheffield Utd-Derby X2
United är i usel form för närvarande. Det vill sig inte alls. På Bramall Lane idag får man max nöja sig med oavgjort.
***
Lycka till gott folk!

Inga kommentarer: