TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 18 april 2012

Har Notts County något stort på gång?


Den 30-åriga keepern Stuart Nelson är säker på sin sak, Notts County har något speciellt på gång. Klubben som under den nya managern och gamla Manchester City kaptenen Keith Curle enbart förlorat två matcher på tretton spelade ligger nu sexa i League 1. De båda förlusterna kom inom en vecka och Stuart Nelson är imponerad över hur laget fort repat sig. " Vi hade precis slagit Charlton efter en fin insats så det var en besvikelse att förlora två på raken, men fotboll handlar mycket om mental styrka och att lyckas vända den negativa trenden tyder på att vi har något speciellt på gång."
Nelson som närmast kom från Aberdeen 2010 har innan det gjort 130 matcher för Brentford, han avslutar: "Vi har visat en fantastisk form den senaste tiden och hela laget ser fram emot de tre sista matcherna."
Notts låg på elfte plats när Curle tog över efter kritiserade Martin Allen men är nu alltså sexa och ligger på en Playoff plats, en poäng före Stevenge som igår kväll besgrade Carlisle med 1-0 vilket innebar att Magpies behåller den placeringen med tre omgångar kvar att spela.
Med Curle vid rodret kan Notts County skriva historia. Man är på god väg.

Inga kommentarer: