TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 18 april 2012

Lescott tell's you the score.

Den 29:åriga mittbacken tycker inte att yrvädret Mario Balotelli är värd all kritik han mottagit under säsongen. Den 20-årige anfallarens aktiviteter både på och utanför planen har väl inte undgått någon och det hela kulminerade förra söndagen när han efter en klumpig tackling drog på sig ett rött kort i den viktiga matchen mot Arsenal. Mario har under den senaste veckan blivit beskylld av engelsk media för att vara den största orsaken till att City's framfart stagnerat. Lescott säger att "Det är rätt tufft att enbart skylla på Mario, han är en ung spelare och kommer att göra misstag, det gjorde vi alla i den åldern."

Även Carlos Tevez återkomst har fått England att undra hur tabellen kunnat se ut om Carlos spelat matcherna han missat de senaste månaderna, anfallaren har gjort fyra mål på två matcher men att fundera på det är inget Lescott göra." Vi lever inte i det förflutna, Carlos kunde likaväl skadat sig och missat resten av säsongen, det får vi aldrig reda på. Vi är bara tacksamma att han är tillbaka och gör mål igen."

Lokalrivalen United kan vid seger på Söndag mot Everton uttöka ledningen i ligan till åtta poäng, City reser till Wolverhampton senare samma dag men Lescott förväntar sig ingen hjälp av sitt gamla gäng.
"All respekt till Everton och Wolves men både vi och United kommer göra allt för att vinna matcherna och ha ett bra utgångsläge inför derbyt nästa Måndag." Den trettionde april är det alltså dags, City tar emot United på hemmaplan, kan ligan avgöras då i säsongens särklass hetaste möte?

Inga kommentarer: