TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

tisdag 17 april 2012

Movin' on up!

Säsongen börjar dra sig mot sitt slut och medans vissa lag får lämna sina serier kan vissa andra glädja sig med att redan nu vara klara för uppflyttning.
Charlton var först ut att säkra uppflyttning i League 1 i och med segern borta mot Carlisle. Addicks vann med 0-1 genom mål av Manchester City-skolade Bradley Wright-Phillips i den 76:e matchminuten. Charlton legenden och numera manager Chris Powell var lyrisk efter matchen. "Det är en fantastisk dag för min klubb och jag är verkligen stolt över alla som på något sätt har ett band till Charlton Athletic, vi har haft det tufft de senaste åren och detta är bara ett litet steg mot att föra tillbaka klubben där den hör hemma." 

Vi kan även välkomna Fleetwood FC in i Football League 2. Historia skrevs när klubben för första gången någonsin tog steget upp utan att ens spelat match, Det oavgjorda resultatet mellan Grimsby och Wrexham innebar att uppflyttning från Blue Square Premier var ett faktum, Cod Army har under de två senaste matcherna misslyckats med att själva spela upp sig på hemmaplan men lyckligtvis behövde inte Champagnen hållas på kylning länge när man nu alltså fick hjälp av Grimsby. The Fyld Coast kan nu alltså för första gången någonsin stoltsera med två klubbar i The Football League

Inga kommentarer: