TLC- SVERIGES STÖRSTA OCH BÄSTA BLOGG OM BRITTISK FOTBOLL

onsdag 25 april 2012

Rochdale går en tuff tid tillmötes.

Det blåser snålt kring Greater Manchester klubben Rochdale. Laget som spelade ner sig i League Two har en tuff tid framför sig ekonomiskt. ordföranden Chris Dunphy räknar med en förlust på runt £500,000 i och med nedflyttningen. " Ekonomiskt är det en katastrof, som tur är har vi gjort ett par bra spelarförsälningar och förhoppningsvis kan vi rida ut stormen".
Klubben som tog steget upp 2010 har haft en tvåårig sejour i serien och Dunphy räknar med att vara tillbaka så snabbt som möjligt. "Vi ska ge allt vi har för att ta oss tillbaka nästa säsong och jag anser att vår manager John Coleman är rätt man för att göra det."
 
Coleman som vid årsskiftet tog över rollen som klubbens manager efter att Steve Eyre fått sparken menar att klubben inte borde åka ut." Jag är mycket besviken, vi var det bättre laget mot Chesterfield, precis som i många andra matcher, dåligt försvarsspel och dåligt bortaspel har varit den avgörande faktorn."
Rochdale avslutar säsongen med en hemmamatch mot MK Dons innan man reser till nordöstra London och tar sig an Leyton Orient.
 

Inga kommentarer: